Nem mindennapi küzdelemre számíthatunk

Meglepetés: Hülkenberg indulhat az élről a Forma 1-en

Nagy meglepetésre Nico Hülkenberg, a Williams német pilótája indulhat az első rajtkockából a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság utolsó előtti, brazíliai állomásán, Sao Paulóban.

2010.11.07 09:38MTI - Fotó: formula-one.speedtv.com

Ma Nico Hülkenberg, a Williams német pilótája indulhat az első rajtkockából a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság utolsó előtti, brazíliai állomásán, Sao Paulóban.

A brazil GP szombati időmérő edzésén Hülkenberg mögött a szintén német Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második, csapattársa, az ausztrál Mark Webber pedig a harmadik az interlagosi pályán.

A Williams autóversenyzője pályafutása első pole pozícióját szerezte meg. A negyedik a tavalyelőtti világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren) lett, míg a pontversenyben éllovas spanyol Fernando Alonso (Ferrari) az ötödik helyen végzett.

A címvédő brit Jenson Button (McLaren) csak a 11. rajtkockát szerezte meg az esős kvalifikáción.

Fotó: wikimedia.org

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.