Most a Shellel van baj

Egységes motor és benzin kell a Formula-1-nek!

A FIA (Nemzetközi Autómobil Szövetség) nem csupán egységes motorok bevezetését szorgalmazza, hanem egyéb hajmeresztőnek tűnő újítással is előállt. Például jelenleg az üzemanyag-szállító Shell-el vannak problémái.

2008.10.20 13:05f1-live.hu

Pályázatot írt ki tehát, hogy olyan egységes üzemanyag-szállítót találjon, akik az általuk vélt legjobb minőséget tudják produkálni. "Különböző pályázók közül válogatunk majd, akiknek produkálni kell a megadott optimális értékeket. Természetesen az adott technikai feltételekhez igazodva. Többfordulós kiválasztás után, a FIA a sikeresen pályázóval pontosítja majd a feltételeket. Azért lényeges ez, hogy az összes csapat ugyanazt a benzint és olajat használja majd. " - áll a nyilatkozatban. 

A Shell filozófiája szerint ezzel nincs is gond: A versenyhelyzet mindig pozitív, mert a fejlődésre ösztönzi a benne résztvevőket. Ezt az évet nagyon pozitívan éltük meg, fantasztikus szezon volt. 

"Minden körülmény arra ösztönzött minket, hogy a legjobb termékünket adjuk. Ez pedig csak jót tehet a sportnak."- hangsúlyozta Juan Carlos Perez, aki a Shellnél a további együttműködésért felelős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.