F1

Túl lassúak a versenyautók?

A McLaren csapatfőnök növeli a nyomást a Honda felé

2015.07.10 09:49ma.hu
freedigitalphotos.net/adam

Eric Boullier, McLaren csapatfőnök növelte a nyomást a motorszállítója, a Honda irányába. Boullier-nek nem tetszik a Forma-1-be visszatérő márka túlzottan merev cégpolitikája, a hagyományosan japán munkahangulat. „Szakítanunk kell ezzel a marhasággal” – magyarázta a francia a motorsport.com-nak. „Ha a Forma-1-ben vagy, akkor a Forma-1-ben megszokott elvek szerint kell dolgoznod, legyél akár afrikai, angol vagy japán.”

A McLaren idéntől használja a Honda erőforrásait. Még nem az igaziak a motorok, gyengék és tendenciózusan megbízhatatlanok. A múlt hétvégén, Silverstone-ban is túl lassúak voltak a McLarenek.

A McLaren ennek ellenére még nem frusztrált, a Honda gondok ellenére sem, mondta Boullier. „Nem mondanám, hogy frusztráció uralkodna a csapaton belül. Mi csak kimondjuk nyíltan, amit a Hondával kapcsolatban gondolunk.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.