Hevesen esett

Japán Nagydíj: elmosta az eső a futamrajtot

Körülbelül 20 perc szünet után vasárnap újra elrajtolt a Forma-1-es Japán Nagydíj, amely a heves esőzés miatt az első, biztonsági autó mögött lebonyolított start után félbeszakadt.

2014.10.05 08:58MTI

A Safety Car és a mezőny az első rajtot követően két kör után a boxba hajtott, s megállt, majd közel 20 perc után - mivel elállt az eső - ismét a pályára gurult, és folytatta a versenyt.

Újra félbeszakították Bianchi balesete miatt!

Végül Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat, amelyet először a heves esőzés nyomán szakítottak félbe, majd 53 kör helyett 47 kör után leintettek egy súlyos baleset miatt. Jules Bianchit kritikus állapotban szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.