Megkapták a nyereményeket a leggyorsabbak

Gazdára talált a Kacsafutam álomautója

Bár a győztes kilétére már a Kacsafutam végén fény derült, a nyeremények átvételére várni kellett egy kicsit. Vicha Attila most végre átvehette a győzelemért járó álomautót.

2014.09.20 12:00ma.hu
Fotó: Redlemon

Augusztus utolsó napján végre hazánkba is elérkezett az év egyik legszórakoztatóbb családi eseménye, a Kacsafutam, ahol 52 ezer sárga gumikacsa versenyzett a Dunán. A Kacsafutam az egész világon arra hivatott, hogy segítsen az embereknek, hazánkban az UNICEF Magyar Bizottságát támogatja, ráadásul értékes nyereményeket tartogatott az indulók számára.

A Kacsafutam nem csupán jótékonysági és családi esemény, de izgalmas, komoly verseny is, hiszen az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes ajándékokat vitt haza – autót, utazást, szórakoztató elektronikai eszközöket és különféle ajándékutalványokat. Most az első hat versenyző vehette át a nyereményét” – mondta el Gomez Norbert, a verseny főszervezője.

Fotó: Redlemon

Az autó nyertese Vicha Attila, aki párjával 9 kacsát indított a futamon. „Amikor a verseny után egyeztettük az ellenőrző szelvényt és a nyertes számokat a párommal, azt hittük, rosszul látunk, valamit biztosan elnézünk... nem hittük el, hogy tényleg a miénk lett a főnyeremény. Még soha nem nyertem semmit, eddig a legjobb eredményem egy kettes találat volt a lottón” – mondta el a nyertes, aki azt tervezi, hogy párjával vidéki körutazásra indulnak majd az új autóval.

A többi szerencsés is örömmel vette át az ajándékát, a Balira szóló álomutazás nyertese elárulta, ők a Batthyány téren szurkoltak kacsájuknak, és már ott tudták, ők utazhatnak fantasztikus nyaralásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.