Már csak 55 kiló

Schumacher 20 kilót fogyott egy olasz lap szerint

Michael Schumacher már csak 55 kiló, miután betegágyán húsz kilót fogyott az egyik olasz újság szerint.

2014.03.12 11:27MTI
MTI

A La Gazzetta dello Sport annak kapcsán írt erről, hogy a december 29-én síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta családja továbbra is bízik Schumacher felépülésében.

Sabine Kehm, a német versenyző menedzsere szerdai közleményében arról számolt be: vannak apró jelek, amelyek reménykeltőek, és bizakodásra adnak okot, hogy sikerül felébreszteni a mesterséges kómából.

Pár napja a londoni The Telegraph ugyanakkor arról cikkezett, hogy "reménytelen az állapota", és csak a csoda segíthet a 45 éves Schumacheren.

Az expilótát - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma-1-től - a franciaországi Méribelben történt baleset után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el fokozatos felébresztését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.