Nem szabad feladni a reményt

Schumacher családja: "Michael meg fogja nyerni ezt a harcot"

Michael Schumacher családja továbbra is bízik abban, hogy a december 29-én síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok Forma-1-es pilótát sikerül felébreszteni a mesterséges kómából.

2014.03.12 10:03MTI
MTI

Sabine Kehm, a versenyző menedzsere szerdán adott ki egy közleményt, amelyben leszögezi, hogy vannak olyan apró jelek, amelyek bizakodásra adhatnak okot, ugyanakkor hozzátette, a felébresztés továbbra is egy hosszú és lassú folyamat.

Kehm ismét köszönetet mondott azoknak, akik támogatják a 45 éves Schumachert, s továbbra is arra kér mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét.

"Mi megpróbáljuk minden energiánkat Michaelnek adni. Mindannyian hiszünk abban, hogy ez segít Michaelnek és meg fogja nyerni ezt a harcot." - zárul a közlemény. Schumachert - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma-1-től - a franciaországi Méribelben történt baleset után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.