Sébastien Buemi nyert

Magyar Nagydíj: svájci siker a GP2-ben

A svájci Sébastien Buemi nyerte az autós gyorsasági GP2-es sorozat második - rövidebb távú - hungaroringi futamát.

2008.08.03 14:15MTI

A svájci Sébastien Buemi nyerte az autós gyorsasági GP2-es sorozat második - rövidebb távú - hungaroringi futamát.

A Forma-1-es világbajnoki sorozat betétversenye, akárcsak szombaton a hosszabb viadal alkalmával, ezúttal is változatos küzdelmet hozott. Buemi csütörtökön még egy Red Bullt vezetett a siófoki utcai parádén, most pedig a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A második helyen a spanyol Andy Soucek ért célba, míg a harmadik az egykori legendás Forma-1-es pilóta, a brazil Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Senna lett. Az összetett világbajnoki pontversenyben élen álló Giorgio Pantano ezúttal az ötödik helyen ért célba, így előnye már csak hét pont Sennával szemben.

Eredmények: GP2, második futam:

1. Sébastien Buemi (svájci, Trust Team Arden) 2. Andy Soucek (spanyol, Super Nova Racing) 3. Bruno Senna (brazil, iSport International) A sorozat állása: 1. Giorgio Pantano (olasz) 65 pont, 2. Bruno Senna (brazil) 58, 3. Lucas Di Grassi (brazil) 39

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.