Baleset miatt volt torlódás

Magyar Nagydíj: fennakadások az autópályán

Némi késéssel, de minden érintett megérkezett a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínére, Mogyoródra.

2008.08.02 11:08MTI, Fotó: MTI

A fennakadást az okozta, hogy az M3-as autópályán néhány kilométerre a mogyoródi lehajtó előtt egy autó az árokba borult, a mentéshez pedig rövid időre teljesen lezárták a sztrádát. Így fordulhatott elő, hogy a világbajnoki pontversenyben éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), a korábbi kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso (Renault) és a német Timo Glock (Toyota) is sokáig vesztegelt azt őket szállító autókban.

A paddockban később az a pletyka látott napvilágot, hogy felborult járműben a BMW-Sauber istálló alkalmazottai ültek, ám ezt a csapat hivatalosan cáfolta. A délelőtti programot a szerelők kezdték meg egy boxutcai "edzéssel", ahol a kerékcserére, a tankolásra és egyéb feladataikra készültek, majd 11 órakor a harmadik szabadedzés, 14 órakor pedig az időmérő következik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.