Forma-1

Schumacher navigációs készüléket reklámoz

Hogy Michael Schumacher folytatja-e Forma-1-es pályafutását, még kérdéses, de a sors sajátos iróniájaként éppen egy navigációs készülékeket gyártó kínai cég lett az új szponzora.

2012.09.06 17:50MTI

"Ennek semmi köze az F1-es karrieremhez, de a vállalat partnerem lesz a jövőben" - mondta a hétszeres világbajnok német pilóta.

A bejelentés után azonnal megszületett a vicc, mely szerint a közlekedést segítő eszköz esetleg a jövőjével kapcsolatos döntésben is segíthetné Schumachert. A Mercedes 43 éves versenyzője elárulta, hogy a magánéletében sokszor használ navigációs készüléket, még Németországon belül is.

A kínai szponzor "élő legendának" és az "autósport ikonjának" nevezte Schumachert az együttműködés monzai bejelentése alkalmával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.