Attól félt, az ital lelassítja majd

Évekig parázott Schumacher az alkoholtól

Éveken keresztül meg volt győződve róla, hogy az alkoholtól veszélybe kerülhet a világbajnoki címe - és nemcsak akkor, ha közvetlen versenyzés előtt iszik, ezért Schumi sokáig teljesen absztinens volt.

2012.08.27 08:29ma.hu

Éveken keresztül meg volt győződve róla, hogy az alkoholtól teljesen lelassul és képtelen lesz jól versenyezni, ezért Michael Schumacher sokáig teljesen absztinens volt. "Aztán egyszer megittam egy sört és rájöttem, hogy így is tudok nyerni" - vallotta be a most 43 éves, hétszeres Forma-1 világbajnok.

Schumi, aki jelenleg a Mercedes csapatát erősíti, ezen a héten a Belga Nagydíjon teljesíti majd kerek 300. futamát, amelyből eddig 91-szer állhatott a dobogó legtetejére.

Nem itta, csak locsolta? (Fotó: MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.