Sem Hamilton, sem Jensen nincs az első 5 között

Vettel az élen az időmérő edzés előtt Barcelonában

A címvédő, s a világbajnoki pontversenyben élen álló német Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén.

2012.05.12 13:08f1-live.hu

A Red Bull Racing kétszeres világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a harmadik és egyben utolsó szabadedzésen Barcelonában Pastor Maldonado (Williams) és Kamui Kobayashi (Sauber) előtt. Romain Grosjean (Lotus) a motor problémája miatt nem tudott mért időt futni. A McLaren versenyzői dühösek lehetnek, hiszen Lewis Hamilton-t és Jenson Button-t is feltartották a leggyorsabb körén.

Eredmények, 3. szabadedzés:

1. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:23.168 p
2. Pastor Maldonado (venezuelai, Williams) 1:23.336
3. Kobajasi Kamui (japán, Sauber) 1:23.350
4. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:23.578
5. Sergio Pérez (mexikói, Sauber) 1:23.742

további program:
később: időmérő edzés 14 ó
vasárnap: futam 14 ó

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.