Neki bizonyított

Alonso: Massa a világ egyik legjobb pilótája

Fernando Alonso, a Forma-1-es Ferrari spanyol versenyzője védelmébe vette csapattársát, az utóbbi időben gyengébben szereplő Felipe Massát, mondván, a brazil a világ egyik legjobb pilótája.

2012.05.06 07:23MTI

"Eddigi pályafutása során Felipe bebizonyította, hogy kevés autóversenyző akad a világon, aki jobb lenne nála - mondta Alonso az AS című spanyol sportnapilapnak. - Ha jó autód van, akkor könnyű a helyzeted és mindenki dicsér, hogy milyen pompás versenyző vagy. Ám, ha a gép nem túlságosan jó, akkor változik a kép, a bírálatok kereszttüzébe kerülsz. Pontosan tudom, mert valami hasonlót éltem át 2009-ben a Renault-val."

Felipe Massa az idei négy vb-futam során mindössze két pontot szerzett, és jelenleg a 17. a pontversenyben.

A világbajnokság ötödik futamát, a spanyol Nagydíjat egy hét múlva rendezik Barcelonában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.