A pilóta a Ferrari-család részeként érzi magát

Massa: még mindig itt vagyok

Felipe Massa, a Scuderia Ferrari brazil pilótája tagadta, hogy bármilyen hátrányban is lenne Maranellóban.

2012.05.05 12:39f1-live.hu

Massa a Ferrari család részeként érzi magát.

Felipe Massa szerződése az idény végén lejár a Ferrarival, és nagyon úgy fest, hogy a legendás olasz márka a következő szezonban leváltja a brazilt és egy másik pilótát ültet Fernando Alonso mellé.

A sajtóban nem egy olyan hír látott napvilágot, miszerint Felipe már csak, mint tesztpilóta van jelen a csapatnál és Alonsónak próbál segíteni az új alkatrészek tesztelésével.

„A Ferrari család része vagyok, és boldog vagyok ezzel.” – tette egyértelművé Felipe Massa, aki továbbra sem gondol arra, hogy mi lesz vele jövőre.

„Most csak arra koncentrálok, hogy jó munkát végezzek, és a lehető legrövidebb időn belül fel tudjak zárkózni a táblázaton.” – tette hozzá Massa, aki az első négy futamon csak 2 pontot tudott szerezni, miközben Alonso már 43 világbajnoki egységnél jár.

„Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy fontos év számomra, de azt is tudom, hogy már nem egyszer voltam hasonló helyzetben és még mindig itt vagyok, noha legalább 15 versenyzőt hoztak szóba a lecserélésem kapcsán.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.