Kínos áramszünet

Indiai Nagydíj - Sötétben ültek a pilóták

Kínos áramszünet előzte meg szerdán a Forma-1 történetének első Indiai Nagydíját felvezető sajtótájékoztatót.

2011.10.27 14:07MTI

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sajtótájékoztatóján egyszer csak elsötétült a terem, és a pilóták képviseletében jelen lévő Michael Schumacher, Adrian Sutil, Rubens Barrichello, Felipe Massa, Jarno Trulli és Narain Karthikeyan csaknem egy percen át ült a sötétben.

"Remélem, pénteken végig lesz áram" - tréfálkozott Barrichello, utalva arra, hogy akkor rendezik az első szabadedzést az Újdelhi melletti Greater Noidában.

A kisebb hiányosságok mellett a versenyzőkre nagy hatással van a 14 milliós fővárosban uralkodó szegénység is. "A hoteltől száz méterre már a valódi Indiát látjuk, ilyen éles ellentétet még sehol sem tapasztaltam" - jelentette ki a német Timo Glock.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.