Élete formáját nyújtja

Button: szép, hogy tudjuk provokálni a Red Bullt

Jenson Button, aki talán élete formáját nyújtja mostanában, nem titkolja, hogy büszkeséggel tölti el, amikor legyőzheti a Red Bullt. Csak a riporterek ne kérdeznének annyi hülyeséget.

2011.10.13 18:28ma.hu

Az f1-live.hu tudósítása szerint az első kérdés Lewis Hamiltonnal volt kapcsolatos:

„Úgy gondolom, hogy Lewis elég jól vezet ahhoz, hogy ezzel a kérdéssel felhagyjunk”- válaszolta Button arra kérdésre, hogy miért ő nyer mostanában és állhat fel a dobogóra, annak ellenére, hogy a csapat folyamatosan hangoztatja, hogy mennyire támogatja Hamiltont.

„Lewis is megszerezheti a pole-t, és ezt a versenyt is megnyerheti. Akkor az egészet elfelejtik, és a kérdések is megszűnnek. Ezért nem is tudom azt, hogy mit kellene válaszolnom.”

A riporter arra is kíváncsi volt, hogy vajon Button elsőszámú versenyzővé lépett-e elő a csapatnál: „Szerencsés vagyok. Az év folyamán sokat javultunk. Az autót a helyes irányba fejlesztettük. Szép, hogy tudjuk provokálni a Red Bullt. Az is szép, hogy el tudtunk happolni előlük egy győzelmet egy olyan pályán, amelyik kifejezetten nekik kellene, hogy feküdjön. Ennek ellenére ebben az évben jobbak voltak. Bármikor, amikor az ember legyőzi a Red Bullt, büszke lehet magára.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.