Nem volt a helyzet magaslatán

Button belátja: kicsit túlpörögte a Q3-at

Jenson Button, a McLaren Mercedes versenyzője nem volt a helyzet magaslatán, amikor a Q3-ban megfutotta az utolsó gyors körét.

2011.10.09 08:13ma.hu

Button második lett Suzukában az időmérő edzésen Sebastian Vettel mögött és Lewis Hamilton előtt- írja az f1-live.hu.

"Egész jó hétvége volt ez eddig a pontig. Nagyon szeretek itt vezetni. Suzuka egy elképesztő versenypálya és még jobb érzés rajta versenyezni, ha egy jó autó van alattad - nyilatkozta a Button. - Úgy gondoltuk a Q3-ig, hogy jók vagyunk, de sajnos végül lemaradtunk az első helyről, ugyanakkor láthatjuk, hogy minimális különbség döntött, de sajnos nem a mi javunkra. Kicsit túlkormányzott volt az autó az utolsó szektorban, bár az is lehet, hogy a kelletténél jobban nyomtam neki.

De nagyon kemény volt. Szóval nem mi zártunk az első helyen, de innen is lehet egy jó versenyt futni vasárnap."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.