Dübörög az uborkaszezon?

Nem állnak Schumacher útjába, ha menni akar

Nem tudni, hogy Mercedes GP csak szórakoztatni akarja-e a közönséget a sok nyilatkozattal az uborkaszezonban, de tény, hogy egyelőre vezetik a pontversenyt a sajtóban.

2011.08.10 08:47ma.hu

Nico Rosberg bizakodik a fejlesztéseket illetően, Brawn beismeri a hibákat és a lemaradást, míg Schumacher a folytatásról gondolkodik – nagyjából így foglalható össze a Mercedes GP nyári szünete a nyilatkozatok alapján az f1-live.hu szerint.

A hétszeres világbajnokot 2013 végéig érvényes szerződés köti a csapathoz, de a túlzott higgadtság, melyet eddig előnynek tartott, most úgy néz ki, hogy a visszavonulás oka is lehet.

Legalábbis Schumacher a minap azt mondta, hogy nem kellően „dinamikus” egy fejlődő csapathoz. Nemsokára kiderül, hogy a visszavonulással kapcsolatos nyilatkozatok mennyire komolyak, de addig Ross Brawn is megszólalt az ügyben: „Azért hívtuk Schumachert a csapathoz, hogy segítsen az autó fejlesztésében. Három éves szerződése van és boldogak vagyunk vele.”

Brawn azt is elmondta, ha Schumacher menni akar, akkor nem áll az útjába: „Ha kényelmetlenül érzi magát, akkor beszélnünk kell vele. Senkit sem kényszeríthetsz arra, hogy olyat csináljon, amit nem akar.”


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.