Összeszólalkozott a Mercedes GP-vel?

Michael Schumacher a visszavonuláson gondolkodik

A hétszeres világbajnok elárulta, hogy a hozzáállása nem találkozik a Mercedes GP elvárásaival, így meggondolja, hogy jövőre is autóba üljön-e még.

2011.08.09 19:41ma.hu

„Egy különleges feladattal érkeztem a csapathoz: nem kell mindenáron győzni, de a csapatnak növekednie kell” – mondta Schumacher az f1-live tudósítása szerint.

„Ha valami, akkor én vagyok a probléma: valójában sokkal nyugodtabban vagyok mint előtte, és nem biztos, hogy ez a hozzáállás megfelel ennek a csapatnak. Egy bizonyos ponton át fogjuk gondolni, hogy folytassam-e, vagy leálljak.”

Ha Schumacher visszavonul, akkor egyes elképzelések szerint Paul di Resta pályázik a legnagyobb eséllyel a Mercedes GP üresen maradó autójára.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.