Sokan megfordultak a kezei között

Eddie Jordan: Vettel a legkevésbé német

A korábbi csapattulajdonos és jelenlegi BBC kommentátor Jordan szerint Sebastian Vettel a legkevésbé német a "kezei között" megfordult versenyzőkhöz képest. Michael Schumacher-ről is felidézett egy régi emléket.

2011.08.05 11:19ma.hu

Jordan olyan német versenyzőkkel dolgozott együtt, mint Michael és Ralf Schumacher, vagy Heinz-Harald Frentzen - írja az f1-live.hu.

„Mindig is szerencsés voltam a német versenyzőimmel, ezért szívesen köteleztem el magam mellettük. A németek egyenesek, őszinték, gyorsak, edzettek és még vidámak is” - jellemzi a nemzet pilótáit. Jordan szerint Vettel különbözik a többi versenyzőtől: „Vettel a legkevésbé német az ország versenyzői közül. Rendelkezik azzal a bizonyos valamivel: a csintalansággal a szemében. Remek a humora – igazából angol humor -, és mindig nyitott a szórakozásra. Ezzel a sport nagyszerű követe” – zárja a jellemzést Jordan.

Igaz, csak egyetlen verseny erejéig, de Jordan Michael Schumacher-rel is dolgozott 1991-ben: „Michael különleges tehetsége az első pillanattól fogva nyilvánvaló volt. Amikor az első tesztje volt Silverstone-ban, a versenymérnöke felhívott és azt mondta: ’Eddie, itt valami nincs rendben. Ez a srác vagy levágta a pályát, vagy hihetetlenül gyors’. Sajnos csak egy versenyünk volt együtt” – szomorkodik Jordan a motorsport-total.com-on.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.