A HÉV-járatok menetrendjéhez igazodnak

Forma-1 Magyar Nagydíj : ingyenes buszjáratok indulnak a Hungaroringre

Ingyenes, légkondicionált autóbuszokat közlekedtet a Formula-1 Magyar Nagydíj ideje alatt az Orangeways a Volánbusszal közösen.

2011.07.26 11:29MTI

Az Orangeways közleménye szerint a buszok az Árpád híd autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV Mogyoród állomásáról indulnak.

Az Árpád híd és Mogyoród központ között közlekedő járatok pénteken 15-20, szombaton és vasárnap 6-8 percenként követik egymást. A pályára az edzésnapokon 7:30 és 11 óra között, a verseny napján 7:30 és dél között indulnak a buszok.

Visszautazni pénteken és szombaton 16 órától 19 óráig, míg vasárnap 16 és 17:30 között lehet majd a délelőttivel azonos sűrűségben közlekedő buszokon.

Napközben mindkét irányban 30 percenként közlekedő buszokat vehet igénybe, aki a kezdés után kíván kiérkezni a pályára, vagy az aznapi program végét nem várja meg. A HÉV-járatok menetrendjéhez igazodó buszok egész nap közlekednek.
   
A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy ettől az évtől a járatok a korábban megszokott megállókhoz legközelebbi Volánbusz megállókban állnak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.