"Még akkor is vezetne"

Horner: nem lesz válságértekezlet a Nürnbergring után

A Red Bull Racing istálló csapatfőnöke elmondta, hogy semmi szükség válságértekezletre vagy pánikra azok után, hogy a vasárnapi futamon már egymást követően a második alkalommal győzték le a Red Bull pilótáit.

2011.07.25 12:15ma.hu

Christian Horner azután nyilatkozott, hogy Mark Webber a 3., a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel pedig a negyedik helyen végzett a Nürburgringen - jelenti az f1-live.hu

A csapat Silverstonban a Ferraris Fernando Alonso-tól, tegnap pedig a McLarenes Lewis Hamiltontól kapott ki.

„Valóban gőzerővel folytatjuk az autó fejlesztését, de nem esünk kétségbe, amiért két futamon nem nyertünk” – mondta Horner. A német Spiegel lap tudósítója elmondta, hogy Horner csak mosolygott, amikor a német eredmények után egyesek „krízist”-t emlegettek a csapatnál.

„A 19 futamos világbajnokságból 10 futam után Sebastian 77 ponttal vezet Mark előtt. Vettel akár elmehetne egy „háromfutamos” szabadságra, de még akkor is vezetne”- viccelődött Horner.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.