A legmeghökkentőbb, amit férfi száját elhagyja...

"Mindig maszturbálsz a tampon felrakás után?"

Természetesen a hölgyek is tudnak mondani dolgokat, amitől a pasik haja égnek áll - de az erősebbik nem tagjai is jeleskednek időnként. Íme néhány példa.

2011.06.06 14:50ma.hu

Mindig kiderülhet, hogy ami az egyik nem számára egyértelmű, világos és megszokott, a másiknak egyáltalán nem az. Hétköznapi dolgokat illetően sem, nemhogy, ha az érzelmi témákra terelődik a szó...hiába, nem vagyunk egyformák.

A Cosmopolitan.com összeállításában olyan hölgyek szólalnak meg, akik nem bírták megállni hahotázás vagy megdöbbenés nélkül a párjuk megjegyzését.

A 28 éves Jenna exkedvese teljesen komoly arccal feltette a kérdést, vajon szükségét érzik-e a maszturbálásnak a nők minden alkalommal, amikor felhelyeznek egy tampont. Hiszen a tampon sem válthat ki sokkal másabb hatást, mint az előjáték.

A 27 esztendős Amanda barátja egy alkalommal kirándulásra készülődött a lánnyal, egy nagyobb társasággal.

Jelezte, hogy a volt barátnője is ott lesz. A lány minden bizonnyal teljesen odáig lesz, ha meglátja, rá fog ugrani, gyömöszölgetni fogja és megpróbálja a mellbimbóit megcsipkedni a pólóján keresztül, de nyomatékosan megkérte a jelenlegi kedvest, hogy legyen szíves, ne féltékenykedjen emiatt.

A 34 éves Carla exbarátja a lány felkarját szerette fogdosni, és közben kifejtette, mennyire szereti, hogy ilyen lagymatag.

A 28 esztendős Emily kedvese éppen egy hangulatos, közös vacsorakészítés közben állt meg hirtelen, és közölte: "Úristen! Most döbbenek rá, hogy Te mindjárt 29 éves leszel! Az már majdnem 30!" Már csak azt nem tette hozzá, hogy is áll Emily a biológiai órával.

A 24 éves Saritha teljesen el volt bűvölve, amikor a barátja megjegyezte, alig várja, hogy terhes legyen. Egészen addig, amíg hozzá nem tette: "akkor a melleid is nagyot fognak nőni!"...

A 31 esztendős Andy fagyizni ment a párjával, amikor két várandós nő megállt mellettük a férjével. A lány félig viccesen megjegyezte, hogy "ha terhes leszek, elhozol minden este egy fagyira?" Ő pedig teljesen komolyan azt felelte: "Az attól függ. Ha túl sok kilót szedsz fel, nem hinném, hogy sok fagyira lenne szükséged!"

A 32 éves Beth első alkalommal fakadt sírva a barátja szeme láttára. Ekkor a fiú azzal igyekezett megnevettetni, hogy közölte: "Nagyon szép vagy, amikor sírsz. A legtöbb lány borzalmasan néz ki. De te szebb vagy így, mint amikor nem sírsz!" Nem érezte sokkal jobban magát - tette hozzá Beth.

A 26 éves Shaw annak volt fültanúja, amint a párja a barátaival a szomszéd helyiségben azon nevetett - nem tudva, hogy ő is hallja -, mennyire bosszantó, amikor a fenékpofái között női szőrszálat talál...

Az hagyján, hogy mindenki röhögött, de egyet is értettek valamennyien - tette hozzá a meghökkent barátnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.