Mit tegyél és mit ne a jó kapcsolatért?

A pulcsivásárlástól az ordításig - Az igazi jó csaj ismérvei

Talán már benned is felmerült a kérdés: mitől lehet valaki igazán belevaló kedves? Olyan barátnő, akivel a pasi mindig és minden körülmények között jól érzi magát? Íme néhány tipp.

2011.05.12 11:00ma.hu

Ismerjük-e vajon a jó párkapcsolat titkát? Persze, azzal minden hölgy tisztában van, hogy ha egy lány megértő, kedves, ad magára és jó az ágyban, már nyert ügye lehet. Mi az, amitől még jobb barátnők leszünk?

A pasi barátai


Sok lányt zavar, ha együtt kell lennie a párja barátaival. Pedig az elhúzódás nem túl kifizetődő. Sőt. Lehetséges, hogy nem szimpatikusak nekünk - bár, embert barátjáról...-, de a kedvesünk kedveli őket, és szívesen van velük.

Ha nem szeretnénk, hogy minket rendszerint otthon hagyjon, ha a barátokkal van programja, vagy esetleg meg se mondja, ha szeretne velük találkozni, jobb, ha kialakítunk egy elfogadható viszonyt velük.

Ajánlott például, hogy ha a párunk szereti a meccsnézést a haverokkal, mi is bátran vegyünk részt az eseményen, és legyünk vidámak!

Amit ne tegyünk: a hangos ordítozás, sörvedelés és a nyomdafestéket nem tűrő szavak használata enyhén túlzás egy lánytól, és kellemetlen helyzetbe is hozhatjuk vele a párunkat.

Ajándékok

Minden pasi örül neki, ha olykor kap valami apró figyelmességet, ajándékot a kedvesétől. Nem mindegy azonban, mi az.

Egy jegy a kedvenc együttese koncertjére, vagy egy meccsre, nagy örömet okozhat neki, de vigyázzunk, ha az fordul meg a fejünkben, hogy veszünk neki egy pulóvert, mert mindig ugyanazt a néhányat hordja. Tegyük vissza inkább a polcra, vagy menjünk el közösen vásárolni!

"Egy darab belőlünk"

"Felejtsük" ott nála a nyakláncunkat, vagy valami apróságot, ami a miénk, amiről eszébe jutunk és kellemes emlékeket idézünk fel. A fürdőszobájában hagyott fogkefe esete azonban más: a pasik megijedhetnek az ilyesmitől, azt hiszik, azonnal oda akarsz költözni.

A férfiak felvillanyozódnak az olyan sms-ektől, mint például a "Csodálatos volt a tegnap este. Megismételjük ma?", a hosszú és kifejtős üzenetek azonban nem a kedvenceik. A férfiak többsége csak rövid információ közlésre használja az sms-t, a novellák nem ebbe a kategóriába tartoznak.

Szexi jelzések

A rövid, jelentőségteljes, szexi érintések mások előtt a pasikat büszkeséggel töltik el és sokkal jobban örülnek nekik, mint annak, ha állandóan rajtuk "csüngünk". Ettől csak kényelmetlenül érzik magukat.

Szexi, de egyszerű fehérneműk

A nőies, könnyed fehérneműk, különösen fehér és pasztell színekben, melyekben egyszerre vagyunk dögösek és védelemre szoruló ártatlanságok, nagyon tetszenek a férfiaknak.

Az olyan, bonyolult fűzőkkel és egyebekkel ellátott alsóneműket azonban kerüljük, amelyek levételéhez már-már mérnöki diplomára van a pasinak szüksége...

"Nekem is jó volt!"

A szexet követően egy hosszú csók kíséretében jelezzük, hogy mi is remekül éreztük magunkat. Ha pedig valamit másként kellett volna csinálni, azt beszéljük meg.

Ne játsszuk meg az orgazmust, mert akkor a pasi azt hiszi, minden a legnagyobb rendben volt, és legközelebb sem csinálunk majd másként semmit. Ez pedig nem vezet semmi jóra.

A szülők...

Ha a szülők meglátogatására kerül sor, érdemes valamilyen saját kezűleg készített süteménnyel előrukkolni. Ne boltban vásárolt termékkel akarjuk őket elkápráztatni. Plusz, ha sütünk valami egyszerűt, de finomat, kedvesünk anyukája el lesz bűvölve, hogy a fia párja tud sütni-főzni. Semmiképp se vásároljunk drága bort és kristályvázát!

Izgalmas programok

Ha kirándulni megyünk, a kapcsolat elején egy kalandosabb utazást válasszunk, menjünk el a strandra vagy a hegyekbe. Egy snowboardozás például sokkal több izgalmat tartogat, mint ha csak arra vágyunk, hogy legyen egy kényelmes ágy és reggeli.

Lehet, hogy mi szeretnénk, ha egész álló nap csak kényeztetne a kedvesünk, de az ilyen pihenés hamar unalmassá válhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.