Mi a titka a hosszú és szép kapcsolatnak?

Képek - A romantika a céduláknál kezdődik

Egyes sztárpárok kapcsolata valóban példásan állja az idő próbáját - azoké is, akiknek csupán közösen töltött hónapokat jósoltak. Vajon mi a titkuk? Talán néhány figyelemreméltó apróság?

Sztárpárok, akik tudják, hogyan lobog tovább a tűz képgaléria

2011.04.21 14:40ma.hu - Fotó: photos.com - WireImage
Képekért katt ide! - Ashton és Demi - Fotó: WireImage

Sajnos az együtt töltött évek múlásával számos kapcsolatból veszik ki az, ami a hosszú távú, boldog együttlétek egyik mozgatórugója - az apró figyelmességek, kedves üzenetek, kis ajándékok, egy virág, egy édesség meglepetésként hazafelémenet.

Pedig ezek az apróságok fontosak az érzelmek és a régi tűz ébren tartásában. Ezt a sztárpárok is tudják, akik pedig igazán nem élnek mindennapi életet, hiszen mindennapjaikba a filmbemutatók, a nagyszabású társasági rendezvények, gálák is beletartoznak.

Amellett azonban, hogy életük cseppet sem nevezhető egyhangúnak és unalmasnak, arra is odafigyelnek, hogy párjuk iránti szerelmüket valamilyen módon évek múltán is kifejezzék...

Ashton Kutcher és Demi Moore szerelme sokak számára volt meghökkentő - a páros kapcsolata mégis kiállta az idő próbáját. Ashton elárulta: minden nap hagy Deminek a lakásban, különféle helyekre rejtve egy-egy apró üzenetet cetliken, melyekben biztosítja afelől, hogy nagyon szereti. Hét éve.

Képekért katt ide! - Megan és Brian - Fotó: WireImage

Hilary Duff és párja pikáns fotókat küldözget egymásnak. A csinos színésznő az arcpirító kérdésre azt is hozzáfűzte: "Sosem az arcom látszik a fotókon"....

A még friss házasnak számító Katy Perry meztelenül bújik ágyba. Mint egy interjúban korábban elárulta, sosem visel az ágyban szinte semmit, szereti, ha "jól szellőzik".

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick immár 21 éves házassága arról árulkodik, hogy a sztárpár is "tud valamit"....Mint mondják, a vitákat tisztán szeretik, a szexet pedig "piszkosan".

Brian Austin Green, Megan Fox párja imádja, hogy a szerelme mindig összeválogatja neki, mit szeretne látni aznap a képernyőn. Talán apróság, de ő örül neki - mondta.

A Black Eyed Peas énekesnője, Fergie és párja, Josh Duhamel duetteket adnak elő olykor baráti körben, vagy egymásnak énekelnek szerelmes számokat.

Victoria Beckham és David Beckham pedig a heti két közös jógázásra esküszik.

A pletykák azért elég érdekesek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.