Erősítsd meg az immunrendszeredet!

Az oxigénben gazdag bőr titkai

Szinte mindannyiunk életében jelen van a stressz, általánosan jellemző, hogy keveset vagyunk friss levegőn..ezek mind befolyásolják a bőrünk állapotát. Mi tippeket adunk arra,hogyan erősítsd meg oxigénnel az immunrendszeredet!

2010.09.14 14:00ma.hu

Tudtad, hogy az ókori levegő oxigénszintje a mainak nagyjából a kétszerese volt, ez napjainkra 20 %-ra csökkent?

Egyik legfontosabb kincsünk az oxigén, nem csupán a légzéshez, hanem a toxinok kiürüléséhez is szükséges, de sajnos drámaian fogyóban van a készlet.

Az oxigén köztudottan frissítő és energetizáló hatású, léteznek ma már olyan termékek és kezelések, melyek pótolják ezt.

A gombák és kórokozók többsége csak alacsony oxigéntartalmú környezetben tud szaporodni, ha szervezeted oxigénszintje magas, akkor ezek a bacilusok gyorsan elpusztulnak.

Az oxigén harmonikusabbá és vidámabbá tesz!

Több módja is van annak, hogy biztosíts a megfelelő oxigént magadnak, ezek közé tartozik az Aqua Oxigén Plusz ivóvíz, és léteznek illatosított oxigénspray-k is.

Akár a különleges oxigénterápiás kádfürdőt is kipróbálhatod, ahol a magas oldott oxigént kellemes hőmérsékletű vízben nyerik.

Az oxigén gazdag víz természetesen tisztítja bőrödet, az eltömődött pólusok kitisztulnak, az ionizálás a fürdővizet lágyítja, és negatív ionokban dúsítja, így immunrendszered erősödik, és páratlan élményekben részesít!

Oxy Life

Létezik egy úgynevezett Oxy Life kezelés, melynek során bőröd felszínére bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagot juttatnak, majd 2 bar nyomású tiszta oxigén segítségével pumpálják a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található.

A kezelés feltölti ráncaidat, újjáépíti a kötőszöveteket, elhalványítja a pigment foltokat, fokozza a kollagén és elasztin termelődést

Só barlangok

A só barlangokban például igénybe veheted a 15 perces oxigénterápiát, mellyel több energiád lesz és garantáltan felfrissülsz.

Szobanövények

Néhány szobanövénnyel megnövelheted élettered oxigénszintjét.

A szobapáfrány dús növekedésű, mutatós növény.

A hedera futó dísznövény, apró és tarka leveleivel díszít és légtisztít egyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.