Avokádó, mandula, eper

Romantikus (és egészséges) vacsorák

Nincs is annál romantikusabb és izgatóbb, mint mikor párunkkal együtt elfogyasztunk egy otthon készített vacsorát.

2009.03.08 11:27ideal.hu

Bizonyos ételek jó hatással vannak a szerelmi életünkre. Ilyen például az avokádó, aminek azért van ilyen élénkítő hatása, mert jót tesz a szívnek és az ereknek. A mandula is növeli a szexuális szenvedélyt, tele van ásványi anyagokkal, cinkkel, szeléniummal és E-vitaminnal. A cink növeli a libidót.

A földieper színe ingerlő, de a benne fellelhető folsav és B-vitamin is jól hat férfiakra és nőkre egyaránt. Az osztrigában is sok cink található. Az olajos halak, úgymint a lazac vagy a hering, omega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amik jól hatnak a szívre. A citrusfélék, valamint a füge is nagyon egészségesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.