Hogyan csókoljanak és szeretkezzenek a férfiak...

A csók és a csókolózás

Fecsegtünk már hiedelmekről és tévhitekről, de arról még nem, hogy milyen szoros összefüggés létezik a férfiak csókja és szeretkezési formája, csók- és szex kultúrája között. Pedig van! A nőkről szólót pedig írja meg egy férfi!

2009.02.20 10:58ideal.hu

Gerti Senger után szabadon

A Playboy Magazin munkatársa, a gyönyörű szép osztrák szexológusnő, Gerti Senger a nyolcvanas években írt egy kiváló humorú könyvet, melynek címe: Még egyszer, érzéssel. Arról szólóan ad tanácsokat a férfiaknak, hogy miképpen kellene szeretkezniük ahhoz, hogy jó is legyen. Mármint a nőknek. Egy külön fejezetet szentelt annak, hogy hogyan csókolóznak a férfiak és milyen összefüggések fedezhetők fel a csókja és a szexusa, szeretkezése között. Ezt a gondolatsort elemzem és folytatom.

Nyáladzó buldog módjára

Vannak, akik úgy csókolóznak, hogy nyelvükkel komoly fizikai munkát végezve a nő orrától az álláig terjedő szakaszt körbenyaldossák, mintha csak egy buldog kutya tenné ezt gazdájával örömében. A rúzsnak annyi, a náthás nő (és partnere) peches, az állcsúcs is csöpögőssé válik. Az így csókolózó férfiak az ágyban is agresszívak és maszatolósak. Lerohanják és felfalják a nőt, eszüket vesztve nyüszítenek, s nem hajlandók a kondom használatra. Imádják a kenekedést, az ondót szétfröccsenteni, beteríteni vele a partnert, akinek a kívánságaira egy percig sincsenek tekintettel. Aztán kész, mehet – mit akar ez a szuka itt mellettem?

Hol a mandulád, édesem?


Mások ugyanilyen agresszívan használják a nyelvüket, de hegyes kúpot formálva abból, lázasan keresik partnerük manduláját, akinek fittyet hánynak öklendező kedvére és a fulladástól könnyesedő szemére. Már a csóknál birtokolni, leigázni szeretnék a nőt. Így is folytatják a szeretkezést.

Általában nem sokat teketóriáznak az előjátékkal, azonnal kivont karddal támadják le a két vállra fektetett „ellenfelet”, hogy a kard a hüvelyébe találjon, s nagy kedvüket lelik a szó szerinti ágy-csatajelenetekben. Imádják a csattogó hús hangját, lelkesen paskolják a nő fenekét. Ha mégis rászánják magukat az orális előjátékra, bizony profik benne, hiszen kemény és agresszív nyelvük odavaló.


Fújni vagy szívni?

Vannak, akik ezt nem tudják eldönteni. Sokan – számomra teljesen érthetetlen okból – levegőt fújnak a nő szájába, mintha csak a gumibabát szeretnék felfújni. (Ennyire megszokták?…) Mások viszont nyelvüket visszahúzva légüres teret képeznek, teljesen elbizonytalanítva a partnert, hogy csókolóznak-e egyáltalán? Megint mások olyan erős szívást alkalmaznak, hogy kiserken az ajkak vére, s lassan horpadni kezd a nő homloka, behúzódik szem golyója… A fújós igazából azt szeretné, ha a nő nem is lenne ott, csak imitálja a szeretkezést ugyanúgy, mint a csókolózást. Lehet, hogy gátlásai miatt otthon tényleg guminővel gyakorol, de miután végzett, abból kihúzva a dugót legalább leenged, és békén hagyja. Itt más a helyzet!

A vákuumspecialista legszívesebben a farkát is azon nyomban visszahúzná, amint betette. Meg is teszi, hiszen korai magömlésben szenved. Bizonytalan abban, hogy kell-e neki a nő vagy sem. A szívós, szívós. Azaz kitartóan arra törekszik, hogy a nőjét minden szempontból magáévá tegye, bekebelezze, szinte megegye. Nincs kecmec, hamm! Szorosan és hevesen ölel, játékos természetű, de erőszakos szerető.

Tökéletes játékos

A tökéletes, a játékos. Nem határozatlan, de nem is erőszakos. Szív és vákuumot képez, de homlokhorpasztás nélkül, s pont olyan erősen, amennyire kell. Megmarad a (jó) rúzs, nem nyáladzik, nem végez gyomortükrözést, nem nyalja le a sminket, és nem tépi ki közben a nő haját. (Bár szinte minden férfi szeret közben beletúrni a nő hajába.) Nem harap, hanem simogatja az arcot.  A csókban is szereti az előjátékot, ismeri a szájra adott pici puszikat és a nyelves játékokat is, s randi előtt fogat mos.

Az ilyen férfi milyen az ágyban? Tökéletes! Általában figyelmes és odaadó, határozott és irányító, képes felmérni a helyes előjáték mértéket, fantáziadús. Aki a szexben intelligens, annak a feje sem üres.

Bár, Gerti Senger a férfiintelligencia és -szexus összefüggéseiről külön könyvet írhatna, hogy folytathassam azt is…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.