A legnehezebb lépés a nők felé: a felizgatás

Több olvasás = több szex

Lehet, hogy meglepőnek találod ezt a szex-tippet, de a számadatok magukért beszélnek. Az köztudott, hogy a szexuális életet igencsak felpezsdíti a szellemi táplálkozás. De hogy ez megjelenik a gyakorlatban is? Ez új!

2009.02.14 15:26rtlbulvar.hu

De miért épp a regények?

Hát, elsősorban a szex-jelenetek, amik egyes gyengébb lelkű nőnek már egyenesen maga a pornó. Mert talán nem is gondolnád, milyen szoros a kapcsolat romantika és pornó között. Nem véletlen, hogy míg a férfiak vizuális formában, filmeken keresztül, a nők érzelmeken át lépnek vele kapcsolatba. Jól tudják ezt a romantikus regények kiadói is, hiszen a női olvasótábor az övék.

Nő vs. férfi


Különböznek például abból a szempontból, hogy mennyi inger szükséges, hogy beinduljanak. Míg a pasiknak egy meztelen női test látványa is elég, egy romantikus történet nem indítja be a fantáziájukat. Ezzel szemben a nőknek nem elég a puszta pénisz, ők sokkal inkább begerjednek, ha magukban tovább szőhetnek egy sztorit. Dr. Donald Symons, terapeuta szerint a nők szexuális fantáziája nem csak érintésből, hanem érzelmekből is áll. Ezekben a történetekben pedig minden megvan hozzá: különös véletlen, mindent elsöprő szerelem és hűség!


Hangulatba hoz!

Talán az első lépést a legnehezebb megtenni a nők felé, nem megy egykönnyen a felizgatásuk. A mindennapi gondol sokkal intenzívebben foglalkoztatják őket még szex közben is. Ezért is tökéletesek ezek a regények, ahol kiléphetnek a mókuskerékből.

A kémiai hatás

Hiszed vagy sem, olvasáskor is termelődnek azok a hormonok, amik például egy személyes találkozó alkalmával. Így aztán teljes átéléssel tudja követni a főhős sorsát. Persze a női test annál bonyolultabb, minthogy kizárólag a történet okozzon testi ingert, de közrejátszik benne!

Allie K. Adams, szerző elárulta, hogy neki konkrétan nem volt szexuális élete egészen addig, míg írásba nem fogott. De aztán ahogy gyűltek a szavak és a sorok, megtalálta bennük önmagát, és sokkal nyitottabb lett a való életben is! És valóban, az írás és az olvasás egyaránt segíti a nőket, hogy megéljék saját nőiességüket, vonzerejüket. Nem véletlen, hogy mára minden idők legsikeresebb ágazata lett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.