Vírus

Charlie Sheen bevallota, hogy HIV-pozitív

Pár napja már keringtek pletykák arról, hogy Charlie Sheen nagy bejelentésre készül, és ez minden bizonnyal az lesz, hogy bevallja: HIV-pozitív.

2015.11.17 14:37ma.hu

Bár már pletykaszinten felreppent a hír, mégis egy világ döbbent meg Charlie Sheen vallomásán, miszerint HIV-vel fertőzödött. Amilyen életet mindig is élt, leginkább az lett volna a csoda, ha nem történik vele semmilyen baj.

A színész egy tévés interjúban tett vallomást. Mint elmondta, négy évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a vírust, miután nagyon megbetegedett és azt hitték, agydaganata van. Mint mondta, rengeteg pénzt fizetett már ki azoknak, akik tudnak a betegségéről és zsarolták. Abban biztos, hogy a fertőzést nem adta át, noha alkohol és drogproblémái mellett hírhedt nőcsábász is volt. Két pornószínésznő, akik évekig jártak vele, a Twitteren jelentették be, hogy HIV-negatív az eredményük.

Charlie Sheen, Golden Globe-díjas, Emmy-díjra jelölt amerikai színész. Karakter-szerepei - televízióban és filmben egyaránt - mint például Chris Taylor A szakasz című filmben, Rick "Wild Thing" Vaughn A nagy csapat című filmekben, Charlie Crawford szerepe a Kerge város sorozatban és Charlie Harper szerepe a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.