Fodrászok kezdeményezése

"Adományhajból" készülhet paróka daganatos gyerekeknek

A Tűzoltó utcai Gyermekkórház betegei részére készülő parókákhoz gyűjt hajat fodrászok egy csoportja a hétvégén, a SYMA Csarnokban szervezett szépségipari kiállításon.

2014.11.04 17:01MTI

Perényi Ádám mesterfodrász és csapata a november 8-9-én rendezett Beauty Trend Show-n várja azokat a hosszú hajjal rendelkező adományozókat, akik felajánlanak 25-30 centimétert a hajukból a beteg gyerekek számára készülő parókákhoz. A fodrászok az adományozóknak ingyen készítenek frizurát a hajvágás után - közölték a szervezők az MTI-vel.

A közlemény felidézi, hogy Magyarországon körülbelül 300 új daganatos betegséget diagnosztizálnak gyerekeknél évente, és mivel a betegség kezelése gyakran több évig is eltart, így átlagosan 500-550 gyereket kezelnek folyamatosan.

Az akció keretében készült parókákat az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül juttatják el a beteg gyerekeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.