Rántott hústól és sörtől illatozhat a lakás

A fahéjas már nem menő: idén a sült csirkés illatgyertya a divat!

Nincs is jobb annál, mint amikor belépve a házba friss sült csirke illata csapja meg az orrunk... de annál rosszabb se, mint amikor rájövünk, hogy csak az illat van itt, a vacsora meg sehol.

2013.11.22 16:04ma.hu

Kissé szokatlan, bár kétségkívül otthonos illatkompozíciókkal rukkolt elő egy amerikai vállalat: a Kentucky for Kentucky olyan illatgyertyákat dobott piacra a közelgő ünnepek alkalmával, amelyekkel igazán ünnepi illatba öltöztetheti bárki a lakását, de akár hétköznap is bármikor ínycsiklandó környezetet teremthet, ha meggyújtja a "valódi sült csirke" illatú gyertyát, majd ha már jóllakott az illatával, akkor jöhet egy kis "valódi sör" gyertya a leöblítésére.

Fotó: Kentucky

Arra ugyan tippünk sincs, miért jó az, ha az ember csak érzi a sült csirke illatát, de nincs előtte a valódi ropogós szárnyas, ha meg ott van, akkor minek a gyertya, de a cég, amely főként a jól ismert csirkés étteremlánccal kapcsolatos relikviákat forgalmaz, bízik az illatos gyertya sikerében. Már csak azért is furcsa az ötlet, mert a legtöbb háziasszony a főzés befejeztével igyekszik mielőbb kiszellőztetni a lakást az ételszagtól, jobb esetben már eleve főzés közben szagelszívót használ, hogy ne vegye át minden helyiség a sülő hús illatát, de az is tény, hogy extrém igények mindig is léteztek, miért pont ez ne jönne be?

A cég egyébként nemcsak ezt a két illatot kínálja az új kollekcióban: a lósport szerelmesei akár otthonukba vihetik a versenypálya aromáját a "valódi derby" fantázianevű gyertya segítségével. Hát... lelkük rajta, de aligha lesz ez az év slágerterméke!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.