"Nincs jobb, mint a frissen sült bacon illata"

Ön borotválkozna sült szalonna illatú habbal?

Újfajta borotvahabot dobott piacra egy amerikai cég, az illata a megszokott szolid, tisztaságérzetet keltő mentol vagy enyhe férfiparfüm helyett a sült szalonnáét idézi.

2012.11.30 11:29ma.hu

El tudják képzelni, Uraim, hogy a reggeli borotválkozás közben nem a jól megszokott mentolos, esetleg fűszeres parfümös illatot érzik, hanem a frissen sült szalonna száll az orruk felé? És önök, Hölgyeim, hogy kedvesük a fürdőből kilépve nem a frissesség illatát árasztják? Nos, egy új fejlesztésnek köszönhetően már ez sem lehetetlen, sőt, az egyik amerikai kozmetikai cég már piacra is dobta a sült bacon illatú borotvahabját. Használatát egy jó forró fürdő utánra, esetleg randi előttre javasolja a fejlesztő.

"Nincs semmi, ami intenzívebb illatú lenne a szalonnánál. A bacon az illatok bajnoka" - lelkendezett Justin Esch, az új illat megkomponálója. "A reggeli a nap legfontosabb étkezése és a szalonna a reggeli legjobb része. Akkor miért nem használjuk ezt az illatot, a legjobbat?" - tette fel a kérdést, majd hozzátette, hogy az emberek teljesen lázba jönnek, ha ezt érzik valahol.

"Ha belépsz egy szobába, nem szeretnéd, hogy mindenkit izgatottnak láss?" - idézte az ötletgazdát a Metro című brit lap. Az extrém borotvahabhoz valamivel 15 dollár alatt (3000 forint) lehet hozzájutni, a kérdés csak az, hogy valóban szeretünk-e szalonnaillatot árasztani és másokon azt szimatolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.