Margitsziget és a kutyák

Kutyabarát délután a felelős állattartás jegyében

A felelős állattartásról és a városi kutyatartásról tájékozódhatnak az érdeklődők a Kutyabarát délután elnevezésű programon, amelyet szeptember 15-én első alkalommal rendeznek meg a margitszigeti Holdudvarban.

2013.09.10 16:13MTI

A vasárnap délutáni rendezvény az "Együtt mindenhová!" szlogen keretében zajlik majd, és a résztvevők többek között fontos információkat kaphatnak a városi kutyatartásról, a póráz- és szájkosárhasználatról, illetve megtudhatják, hogy mitől kutyabarát egy étterem vagy egy szálloda - adta hírül közleményben az eseményt szervező kutyabarát.hu honlap.

Kerekasztal-beszélgetést is tartanak Társunk a kutya címmel, amelyen a szakemberek mellett a főváros kiemelt kutyabarát helyszíneinek képviselői is felszólalnak.

A kutyabarát.hu tavaly eredetileg azzal a céllal indult, hogy összegyűjtse országosan a kutyabarát vendéglátó helyeket, üzleteket, szállodákat. Mára azonban valódi közösséggé nőtte ki magát, amelynek célja, hogy a kutyás társadalom egy igazi, aktív közösséggé váljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.