Ebadó

Országos lefedettségű kutyatévé az USA-ban

Országossá bővíti sugárzását az Egyesült Államokban a kutyatévé, az a csatorna, amely kifejezetten a négylábúakat kényezteti műsorával.

2013.07.25 20:43MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A DOGTV közönsége augusztustól 46 milliónál is magasabbra szökhet elméletileg. Ennyi amerikai háztartásban van kutya, és sokban nem is egy. Az előfizetés 4 dollár 99 cent - 100 forint - egy hónapra. A csatorna elsősorban azokra számít előfizetőként, akiknek lelkiismeret-furdalásuk van, ha magára kell hagyni kutyájukat, és amúgy is be szoktak az ebnek kapcsolni rádiót vagy tévét, hogy kevésbé unatkozzon.

A kutyatévé műsorát tudományosan, szakértőkkel konzultálva dolgozták ki. Egyebek közt zenével kísért rajzfilmek, ebek nyugtatására felbukkanó emberek szerepelnek a műsorban. A képi világot a kutyák színérdeklődése alapján alakították ki.

A tévé tulajdonosa exportálni is akarja műsorát, már tárgyal külföldi érdeklődőkkel, emellett fontolóra vette egy macskatévé elindítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.