Képesek vagyunk létezni az okostelefon nélkül?

Így veszi át az uralmat fölöttünk a mobilunk + VIDEÓ!

Paródiának szánták, de valójában inkább megrázó az a videó, amely az élet néhány tipikus pillanatát ragadja meg és görbe tükröt tart elénk, hogy hogyan veszi át az életünk fölött az irányítást a mobiltelefonunk.

2013.08.26 17:36ma.hu

Nem a legújabb sláger, nem a legnépszerűbb tinisztár, csak egy egyszerű videó, mégis 4 nap alatt több mint 8 millióan nézték meg és várható, hogy a lavina még csak ezután fog igazán elindulni. A Los Angeles-i színész-humorista, a 29 éves Charlene DeGuzman főszereplésével készült bő 2 perces alkotásban Miles Crawford rendező azt mutatja be, hogyan teszi tönkre életünk legmeghittebb pillanatait is az állandó mobilozás, kezdve a párkapcsolattól a baráti összejöveteleken vagy lánykérésen át a születésnapig.

A rendező fejében egy koncerten született meg az ötlet, amikor azt látta, hogy a közönség folyamatosan twittelt, instagrammozott, facebookozott, mind azt posztolta, milyen nagyszerű koncert volt ez. "Elszomorít, mert ezek a pillanatok itt történnek, közvetlenül előtted, abban a másodpercben, és te nem vagy jelen" - mondja Crawford.

És Ön? Mennyire van jelen a saját életének fontos eseményeiben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.