Fogyjon lélegzéssel!

Nagy levegő ééés... - fújja ki magából a kilókat!

Saját bevallása szerint nem egész két hónap alatt 13 kilót adott le minden diéta és egyéb ismert módszer nélkül, kizárólag a maga által kifejlesztett fogyókúrás légzéssel egy japán exszínész.

2013.08.02 10:20ma.hu

Amíg túlsúly van, addig a fogyókúrás módszerekből sem lesz hiány, és persze minél egyszerűbbnek tűnik egy trükk, annál lelkesebben vágnak bele a diétázók. Márpedig mi lehet egyszerűbb annál, mint lélegezni? A mackós alkatú színészből kidolgozott izmos testűvé lett guru legalábbis azt állítja, semmilyen eddig ismert módszert nem vetett be, mindössze a jógából ismert, de általa továbbfejlesztett Hosszú Lélegzés Diétának köszönheti, hogy 7 hét alatt megszabadult mintegy 13 kilónyi súlyfeleslegtől.

Az 55 éves Miki Ryosuke módszeréhez még angoltudás sem szükséges, elég csak figyelmesen utánozni, amit ő csinál az alábbi videón: a levegőt 3 másodpercig kell beszívni, enyhén hátra dőlve és az egyik lábbal megtámasztva magunkat, fej fölé emelt kézzel. Aztán az összes izmunkat megfeszítve erőteljesen préseljük ki a beszívott levegőt, 7 másodpercig ne is engedjük ki a feszítést.



A japán tanácsadó arról nem beszél, hogy ezt a gyakorlatot mennyi időn keresztül vagy hányszor kell egymás után ismételni naponta, de ha valakinek sikerül ezzel lefogynia a következő hetekben, ígérjük, beszámolunk róla!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.