A nagymama volt a béranya!

Saját ikerunokáinak adott életet egy 52 éves amerikai asszony

Saját unokáinak - egy ikerpárnak - adott életet egy 52 éves amerikai asszony, aki a lánya és veje számára vállalt béranyaságot.

2008.06.22 15:00MTI

Crystal Sirignano szerdán szülte meg az ikreket - egy kisfiút és egy kislányt - egy arizonai kórházban - közölte a család. "Áldottnak és szerencsésnek érzem magam. 

Ez életem legnagyobb élménye" - mondta a boldog (nagy)mama. A két gyermek, aki császármetszéssel jött a világra, egészséges: Domenic három, Mia 2,4 kilogrammal született. Sirignano azután vállalta a gyermekek kihordását, hogy lányának több meddőség elleni kezelés és műtét után sem sikerült a gyermekáldás. "Fantasztikus az édesanyám" - mondta a 30 éves Kendra Sirignano. 

Crystal Sirignano, aki egy fitness központ tulajdonosa, a terhesség idején kénytelen volt abbahagyni a munkát. Vegetáriánus létére ismét elkezdett húst fogyasztani, és Michigenből Arizonába költözött, hogy közel legyen a lányához. 

"Egyetlen pillanatot sem sajnálok, még ha néha nem is éreztem túl jól magam. Az volt legrosszabb, hogy látnom kellett, min megy keresztül a lányom" - mondta az asszony. Kendra Sirignanónak és férjének már vagy egy 15 éves lánya, őt három éve fogadták örökbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.