Cicijét mutogatta klipjében a sztár

Izgi képek: Apró felsőbe gyömöszölte melleit a Pussycat baba

Úgy tűnik, az új kliphez külsejét illetően is beújít a Pussycat Dolls sztárja, Nicole Scherzinger - A szívdöglesztő énekesnő videójában közszemlére teszi a melleit.

Izgi: Nicole Scherzinger falatnyi rózsaszín felsőben! képgaléria

2008.06.06 09:32ma.hu

Bizonyára nagyon fogják szeretni rajongói Nicole Scherzinger új klipjét, amely a When I Grow Up című dalhoz készült.

Az energiabomba Pussycat-baba ugyanis nemcsak mélyen dekoltált szerelésben és talpig rózsaszínben szítja a szenvedélyeket, de hihetetlen mutatványokat is láthatunk tőle!

Nicole apró rózsaszín felsőbe bújtatja kebleit, a póló szabadon hagyja gyönyörűen kidolgozott hasát, amelyet meg is csodálhatunk bőven, amikor nem mindennapi hajlékonyságáról tesz tanúbizonyásgot...van rajta mit nézni!

A sztártó persze már megszokhattuk, hogy nem rejti véka alá szépségét, bármikor megmutatja vadító alakját - persze csak bizonyos kereteken belül.

Igaz, a vagány énekesnő olykor többet is kivillant, mint szeretne... Nemrég készült róla néhány, meglehetősen pikáns fotó!

Nicole elővigyázatlanul kászálódott ki az autóból, így aztán az egész világ megtudhatta, hogy nemcsak felül hord előszeretettel rózsaszín holmikat. A bugyija is harmonizál öltözködésével...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.