Megbírságolták a zenekart a prűd országban!

Szemérmetlenül mutogatták magukat a Pussycat lányok! - Képek!

A szexis megjelenés már-már a Pussycat Dolls védjegyévé vált. Azonban úgy tűnik, a lányok most kissé elvetették a sulykot.

A Pussycat Dolls mindig felforrósítja a hangulatot! képgaléria

2008.03.31 16:00netbulvar.hu

A szexis megjelenés már-már a Pussycat Dolls védjegyévé vált. Azonban úgy tűnik, a lányok most kissé elvetették a sulykot. A banda ugyanis nemrég Malajziában lépett fel, ami köztudottan a prűd országok közé tartozik.

Nem is úszták meg a csajok botrány nélkül a magamutogatást. A feltűnést Carmit Bachar és Ashley Roberts keltette. Carmit, a vörös hajú szépség véletlenül (?) kivillantotta a mellét keveset takaró felsőjéből.

Ashley azonban még nála is nagyobb bajban van. Neki ugyanis szupermini forrónadrágjából bukkant elő egy testrésze, melyet csak erotikus műsorokban szokás közönség előtt mutogatni.

A lányok nem visszafogottságukról ismertek...

A malájok nehezményezték a lányok szemérmetlen magamutogatását, ezért 3400 dollárnyi összegre bírságolták a Pussycat Dolls-t. Az indoklás szerint szexuálisan túlfűtött volt a koncert, ami megengedhetetlen.

Malajzia ugyanis a muszlim országok közé tartozik, ezért a fellépőkre szigorú szabályok vonatkoznak. A fellépők például válltól térdig semmit sem mutathatnak meg magukból, nem kiabálhatnak és nem is ugrálhatnak a koncerten.

A szigorú szabályok miatt mondta vissza koncertjét Beyonce Knowles is, és inkább a szomszédos Indonéziát választotta, ahol kedvére ugrabugrálhatott, és öltözködhetett a koncerten.

Gwen Stefani
azonban fejet hajtott a szabályok előtt, és tőle szokatlanul visszafogott öltözetben szórakoztatta a malájokat.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.