Ugra-bugra a vízben

Itt a vízi fitness

A fitness áthelyezte magát a vízbe. Derékig a vízben mindent lehet csinálni, kivéve úszni. A maratoni futáshoz vannak mozgó szőnyegek, amelyek kizárólag mechanikus erővel működnek, pedálozáshoz víz alatti biciklik, bokszkesztyűk a vízi bokszhoz, labdák a vízi futball és póló-tornához...

2010.06.09 06:51MTI

A vízi fitnesst művelő öltözéke hasonlít az edzőteremben használatoshoz. Márkás edzőcipő - mezítláb nem ajánlatos, mivel a lábhoz ütődő sportszerek bajt okozhatnak - kipárnázott trikó, nadrág és különleges fémszálas zokni. Kisebb fáradtságot okoz, mégis hatásos a víz ellenállása miatt. Nem mindenki tud úszni, viszont a vízi fitness mindenki számára elérhető.

Relaxálóbb, mint az edzőterem és különösen ajánlott azoknak, akiknek gerincproblémáik vannak - nyilatkozta a Corriere della Sera című olasz napilapnak a Rimini vizi fitnessközpont egyik vezetője.

Akik a szépérzéküket is ki akarják elégíteni, már van aerobik és vízi musical is, olyan vízi torna, amelyhez tánckoreográfiát komponáltak. Békalábakkal felszerelkezve lehet lejteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.