A műtőágy a második otthonuk

Extrém plasztikai műtétek: a világ két élő babája - képpel!

10 év alatt 90 plasztikai műtéten esett át az a 32 éves férfi, aki mellett Michael Jackson a természetesség mintaképének tűnik.

2012.10.18 07:14Konrád - ma.hu

A New yorki Justin Jedlica igazi műtétfüggő, aki már legalább 100.000 dollárt, azaz több mint 20 millió forintot költött, has, arc, mellkas, fenék, bicepsz és tricepsz plasztikára, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint egy élő Ken baba.

Fotó: Twitter

A lányok körében népszerű Barbie baba korábbi fiújának emberi hasonmása elmondta: "Imádom átalakítani magam, és minél különösebb egy műtét, annál jobb". A Huffington Post szerint noha már rengeteg "szépészeti" beavatkozáson van túl, a férfi további műtéteket tervez. Orrán és a teste többi részén már több műtétet is végrehajtottak egyszerre.

Fotó: Twitter

A vágya, hogy Kenre hasonlítson, tökéletes párrá teszi a már köztünk járó élő Barbie számára.

Fotó: Facebook

Ő pedig nem más mint a szintén plasztika-függő Valeria Lukyanova, aki - legalábbis a Jezebel.com szerint - úgy véli, ő az orosznyelvű internet leghíresebb orosz nője. A 21 éves lánynak egyenes szőke haja, tiszta kék szeme és hihetetlenül vékony dereka van, valóban egy lélegző Barbie baba.

Bár sokan úgy gondolják, a plasztikai műtét ma már pofonegyszerű dolog és segítségével “tökéletessé” varázsolhatják magukat, a szakértők figyelmeztetnek arra, hogy a műtétnek megvannak a maga veszélyei. Anne Wallace, a Kalifornia Egyetemről elmondta: “mint minden műtétet, ez is komolyan kell venni. Ha a test egyensúlyával játszadozunk, azt kockáztatjuk, hogy más területen keletkeznek problémák”.

Ráadásul, bármennyire is szeretnénk, nem minden műtét eredménye lesz “tökéletes” és az emberek sokszor nincsenek felkészülve az ilyen jellegű beavatkozások okozta mentális és érzelmi változásokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.