A First Lady öltöztetője tervezte a kampányruhát

Nem viccel: amerikai elnök akar lenni Barbie

A közelgő amerikai elnökválasztás a világ leghíresebb babáját, Barbie-t is megihlette, ezért az anyacég úgy döntött: politikai pályára bocsátja a szőke játékot.

2012.04.06 09:29MTI

Újabb jelentkező száll ringbe az amerikai elnöki székért, mégpedig a világ tán leghíresebb babája, Barbie. A népszerű játékot gyártó Mattel bejelentette, politikus Barbie-t dob piacra abból az alkalomból, hogy az Egyesült Államokban 2012 választási év.

Fotó: Mattel

A politikus baba a Mattel népszerű, I can be... (Lehetek én...) című szériájának része. A sorozatban szereplő babák különböző foglalkozásokat mutatnak be a gyerekeknek. A játékgyár szóvivője szerint a hosszúlábú szőke nem egyedül indul kampánykörútra: afroamerikai, ázsiai és latin változatban is elérhető lesz.

A politikus baba elővételben péntektől kapható az Egyesült Államokban. Barbie az úgynevezett B párt vezetőjeként sem mond le kedvenc rózsaszínjéről: a baba tulipánrózsaszín szoknyát visel a hozzáillő kabátkával, amelynek szegélye az amerikai zászló színeiben pompázik.

A ruhát nem kisebb név, mint Chris Benz tervezte, a dizájner már Michelle Obama first ladyt is öltöztette már. A baba tökéletes megjelenését gyöngy fülbevaló, kifogástalan frizura, nyaklánc és rózsaszín cipő teszi teljessé.

Barbie első ízben áll meg saját lábán - szó szerint, ugyanis ez az első olyan változata az 53 éves babának, amelyet nem kell a gyerekeknek megtartaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.