Érdekességek a futam útvonalán...

Tehénürülék fejfájás ellen - Érdekességek a Budapest-Bamako raliról

A londoni székhelyű Travel Channel 110 országban vetíti a Budapest-Bamako Raliról készült filmet, ám előtte bemutatják az egyik fővárosi moziban - A produkció olyan érdekességeket is bemutat, amelyekkel a futam útvonalán találkoztak a résztvevők.

2008.05.09 12:15MTI

A nemzetközi televíziós premiert nyilvános vetítés előzi meg: a film magyar változatát május 16-án este 18 órakor mutatják be az Aréna Plaza mozitermében. A 3. Budapest-Bamako mezőny január 12-én indult el Budapestről, a Kossuth térről.

A versenyzők január 27-én, vasárnap érkeztek meg Mali fővárosába, Bamakóba. A résztvevők több mint 8760 kilométert tettek meg és nyolc országon haladtak át. A ralit a szlovák Ulrich házaspár nyerte meg.

A száguldáson és a kalandon túl jótékonysági feladatokat is elláttak a résztvevők. Azokban az afrikai országokban, ahol áthaladtak, adományokat adtak át a helyieknek.

prev[2/2]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.