A kétnapos szabályt sem árt betartani

5 tipp, hogy ne mondjon nemet a nő!

Hogy milyen öltözéket és milyen illatot választ egy randira, azt teljes mértékben a pasi maga dönti el, de néhány tipp segíthet abban, hogyan viselkedjen, hogy sor kerüljön egy második randira...

2012.04.11 18:55ma.hu

A tudósok szerint egy férfinak elég néhány perc is, hogy eldöntse, akar-e jobban megismerni egy nőt, vannak-e vele hosszabb távú tervei.

Aki hallott erről, igyekszik mindent bevetni az első randin, hogy valóban hamar kialakuljon benne a kép. Majd rájön, hogy valójában nem is ő dönt elsőnek - hanem a nő....

Tehát az igazi kérdés az, hogyan tegyünk olyan benyomást a nőre, hogy igent mondjon a második randira?

1. Tegyünk fel kérdéseket!

Nem titok: a nők szeretnek beszélni. Tanulmányok sora bizonyítja, hogy többet kommunikálnak verbálisan, mint a férfiak. Tehát, ha azt akarjuk, hogy igazán élvezze a találkozót, beszéltessük.

Kérdezzük meg, hol nőtt fel; milyen a munkája; mit szeret csinálni szabadidejében, és így tovább.

A nők gyakran veszik fel az "interjúztató" szerepét egy találkozón, ilyenkor fennáll a veszélye, hogy a beszélgetés egyoldalú lesz. Természetesen nem kell, hogy csak az egyik félről legyen szó! Egy randi akkor igazán jó, ha a beszélgetés alatt mindkét fél szerepet kap.

2. Legyünk kedvesek a többi emberhez

A nő észreveszi, hogyan viselkedik a férfi másokkal. Ha durván beszél vagy bánik a pincérrel; nem ad borravalót; szükségtelenül udvariatlan valakivel, az mind-mind rosszpont a szemében. Amennyiben a férfi kedves másokkal és előzékeny, azt a hölgyek megjegyzik maguknak. Manapság ráadásul egyre kevesebb az ilyen pasi.

3. A számla rendezése

Legalább az első randin fel kell ajánlani, hogy a számlát mi álljuk. Ha ugyanis nem tesszük, lehet, hogy sor sem kerül a második randira. Amikor a számla megérkezik, a férfi azonnal jelezze, hogy azt ő fizeti.

Ha a nő be akar szállni az összegbe, kedvesen jegyezzük meg, hogy legközelebb megteheti (ezzel máris bedobtuk a következő találka lehetőségét). Vagy felajánlhatjuk, hogy ha szeretné, a vacsora után megihatunk még valamit, és azt állhatja ő.

4. A csók


Amennyiben jól sikerül az első találkozó, és a hölgy részéről is érezzük a szimpátiát, sőt, annál többet is, kíséreljük meg az este végén az első csókot. Ha nem tesszük, könnyen a barát kategóriába kerülünk, és a barátnak nem mindig jár második randi-esély...

5. Tartsuk be a két napos szabályt...

Hogy mi az? Nos, ha másnap a férfi azonnal jelentkezik, akár kissé nyomulósnak is tűnhet. Ám ha nem teszi, második nap a nő elkezd azon gondolkodni, vajon hall-e még valaha róla. Elkezd benne megfogalmazódni, érdekli-e komolyan a pasi.

Két nappal a randi után tehát keressük a nőt. A hívást nem kell agyonbonyolítani. Mondjuk el, hogy jól éreztük magunkat aznap este, és kérdezzük meg, mik a tervei például péntek estére...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.