Frissítsük fel randizási technikáinkat!

Kifelé a komfortzónából! - Pasi csak így lesz

Lehetséges, hogy számos hiábavaló próbálkozás után már kedvünk sincs ismerkedni, randikra menni - feladni azonban nem kell. Íme 6 tipp, hogy magabiztosak és csábítóak legyünk új emberek társaságában.

2012.02.29 18:55ma.hu

Jön a tavasz, és ha már unjuk is a "vadászati technikákat", olykor bizony nem árt frissíteni a randizási stratégiákon!

Tény és való: amikor az ember már a sokadik sikertelen kísérleten van túl, belefárad az ismerkedésbe - már az is fárasztó számára, hogy újra és újra elmondja, kicsoda, micsoda, mit csinál, mi a hobbija...Hogyan javíthatnánk mégis randizási technikáinkon?

- Kettő az egyben

A férfiak is kedvelik a kettő-az-egyben randikat. Ez azt jelenti, hogy előnyös, ha a randi két részből áll. Az első fele általában valamilyen aktív foglalkozás: filmnézés a moziban, vagy mini-golfozás. A találka második fele szóljon az intimitásról és a beszélgetésről, hogy a "kezdő lökés" után legyen alkalom jobban megismerni egymást.

- Különleges randik

A kreativitás sosem árt! Egy humoros esemény, egy nem mindennapi körülmények közötti találkozás sokkal emlékezetesebb maradhat, mint ha csupán beülünk a meghódítandó személlyel valahová.

Persze, a dolog két esélyes: attól függ, milyen személyiséggel van dolgunk. Az illető ugyanis nagyon örülhet az ötletnek, de az is lehet, hogy abszolút nem dobja fel a dolog. Ez azonban már egy szűrő is, hogy lássuk, mire vevő a leendő (?) párunk.

- Laza randi

Lényeges, hogy az első találkozó ne feszengéssel teljen! Abból nehezen sül ki valami jó. Meg kell teremteni a körülményeket ahhoz, hogy partnerünk kényelmesen érezze magát és ellazuljon. Ezért egy túlságosan "puccos" hely például nem feltétlenül alkalmas első randira. Tartogassuk az ilyesmit a leendő alkalmakra.

- "Csekkoljuk le" a pasi barátait

Ahhoz, hogy többet megtudjunk a kiszemelt pasiról, érdemes felderíteni, kik a barátai. A férfiak baráti társaságban egyébként is jobban elengedik magukat és önmagukat adják. Az a pasi, akinek például még megvannak a gyermekkori barátai, kitartó és ragaszkodik az értékekhez. Azt is ki lehet szűrni, vajon ez a pasi felkészült-e egy kapcsolatra, vagy sem.

- Randizzunk a komfortzónán kívül!


Próbáljunk olyan pasikkal találkozni, akik a komfortzónánkon kívül találhatók. Ha például azelőtt mindig rosszfiúkkal randiztunk, nézzünk kicsit körül más körökben is - próbálkozzunk olyanokkal is, akik aranyosak és szentimentálisak. Elvárásaink egyébként is változnak idővel.

- Gondoljuk újra, mi kell egy pasiban

Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazán nekünk való férfit, fontos tudnunk, milyen pasit is képzelünk el magunk mellett. Készítsünk listát azokról a tulajdonságokról, amelyek feltétlenül meg kell hogy legyenek az illetőben, mert számunkra fontosak, és ha hiányoznak, kérdéses a kapcsolat kimenetele. Időről-időre nem árt átnézni a listát és elgondolkodni rajta, minden megvan-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.