Nem titok, csak kellemetlen...

6 dolog, amit a pasi nem fog elmondani első randin

Olykor egészen érdekes fordulatok is tarkíthatják az első randit, mégis, vannak dolgok, amit - ha az ember jót akar magának -, nem kotyog el a legelső találkozón.

2012.01.26 14:25ma.hu

A titkolózás nem túl célszerű egy hosszútávra tervezett kapcsolatban. De azért nem árt, ha az első randevún nem kotyogunk ki magunkról mindent - különösen, ha valamire nem igazán vagyunk büszkék.

Azt akkor is ráér elmondani, ha már megvan a kölcsönös szimpátia és közelebb kerülünk egymáshoz, azaz, megértőbbé is válunk egymással szemben. Fontos a másik megértése, megbecsülése és tisztelete, de az első randi nem arra való, hogy szükségtelen dolgokkal is előhozakodjunk.

Bizonyos dolgok elhallgatása nem egyenlő azzal, hogy becsapjuk a másikat - csupán diszkrétek vagyunk és nem beszélünk róla. Miről nem beszél például a pasi az első találkozón?

1. A családi problémákról


Ha nem akarja magát kellemetlen helyzetbe hozni az első randin, a pasi nem teregeti ki a családi szennyest. Azt se elemezgeti, milyen viszonyban van a szülőkkel vagy a testvéreivel. Ez magánügy, amit egy alkalmasabb pillanatban is el lehet majd később mondani.

2. "Kedvellek téged"

Nem valószínű, hogy ezt a pasi kiejti a száján, különösen, ha komoly tervei vannak a hölggyel. Inkább tetteivel igyekszik bizonyítani. Ha szóba hozza a második randit, érezteti, hogy kedveli őt, akkor a nőnek nyert ügye van. Nem egyszerű persze kivárni a bizonyosságot, hiszen az ember találgatni kezd, igyekszik megfejteni a férfi érzéseit. De célszerűbb a kivárás...

3. Nem sikeres a munkájában

A férfiak mindig igyekeznek sikeresnek és anyagilag stabilnak mutatkozni - ezért, ha valami gond van, nem szeretik bevallani. Nem fogják elmondani, hogy hosszabb ideje képtelenek egy igazán jó munkát találni, hogy nagyon sokat dolgoznak és nem fizetik meg őket. Ha azt szeretnénk, hogy ne érezzék kényelmetlenül magukat a társaságunkban, ne feszegessük a témát.

4. Éppen párkapcsolat-vadászaton van

A pasik szeretnek lazának és vagánynak tűnni az első randin - nem akarják, hogy a nő észrevegye, mennyire vágynak egy tartós kapcsolatra. Legjobb, ha egyik fél részéről sem érződik semmilyen nyomás a másikra nézve - hagyjuk, hogy férfi tegye meg a lépéseket.

5. A bizonytalanság

A nő nem éppen a bizonytalanságot keresi egy férfiban. Ezért aztán a pasik igyekeznek elrejteni, ha így is éreznek. Aggodalmaikat a korukat, a kopaszodást, a plusz kilókat illetően és így tovább. Ezeknek a kérdéseknek a feszegetése csak érzékennyé teszi őket és kellemetlenül érzik majd magukat. Jobb, ha a külsőnk elemezgetése nem kerül szóba...

6. Fájdalmas szakítások

A férfiaknak általában szükségük van időre ahhoz, hogy a múltról, egykori párkapcsolataikról, amelyek szenvedést okoztak nekik, beszéljenek. Semmiképp sem az első randin fognak előhozakodni ilyen témával.

Ez nem azt jelenti, hogy nem akarják megmutatni az érzékeny oldalukat. Később, egy alkalmas pillanatban még lehet ezekről a dolgokról beszélni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.