A hölgyek azt várják, olvassanak a gondolataikban

"Már megint úgy néz" - meglepődnél, min agyal a nő!

Uraim, a helyzet az, hogy a nők azt gondolják, olvasunk a gondolataikban. Pedig sajnos nem így van. Hogyan fejthetnénk meg mégis, mit akarnak, mit vegyünk észre, ha nem mondják?

2011.11.08 18:54ma.hu

Nem ritka, hogy egy férfi és egy nő azért vitázik össze, mert egyszerűen félreértik egymást - magyarul "nem értik, mit nem ért a másik." Ami a nőnek egyértelmű, az a férfinak nem az, és fordítva.

Íme néhány általános eset, amikor a hölgyek úgy vélik, a pasinak már rég ki kellett volna találnia, mit gondolnak, mire vágynak, mi nem tetszik nekik. Túlzásokba nem fogunk esni - egy Facebook-felmérés szerint ugyanis 257 dolog van, amit szeretne a nő, ha a férfi tudna -, de a leglényegesebbeket csokorba szedjük.

1. Soha ne próbáljuk mindenáron lenyűgözni a nőt, különösen ne káromkodással, keménykedéssel, illetve azzal, hogy komolyabb ok nélkül is vitába szállunk, verekedésbe kerülünk másokkal.

2. Nem borotválja minden nap a lábát. Legyünk túl ezen!

3. Ha felszedünk egy nőt, nem fogja azt gondolni, hogy annyira elbűvölte a férfit, illetve hogy komoly érdeklődővel van dolga. Azt fogja gondolni, hogy csak "azt" akarja.

4. Nem minden nőt érdekel a pénz. Akiket igen, azoknak sokkal nehezebb minden igényét kielégíteni.

5. Ha bemutatjuk a hölgyet másoknak, ne a nevét mondjuk, hanem hogy a barátnőnk!

6. Ha a férfi egy másik nőismerősével megoszt dolgokat, bármit is mond neki vagy tesz vele, ám nem akar erről a barátnőjével beszélni, azt a nő megcsalásnak fogja fel.

7. A nők mindig aggódnak, ha nem válaszol a férfi az sms-ükre. Szinte állandóan ellenőrzik a telefonjukat, kaptak-e választ, és ha nem, az idegességük egyre nő.

8. Állandóan aggódnak más nők miatt - ilyen a természetük. Ha nők közé kerülnek, összehasonlítgatják magukat a többiekkel, és amiatt szorongnak, nem jobb-e az a személy náluk. Ezért ha női társaságban vagyunk, tanácsos a párunkat átkarolni, hogy érezze, őt szeretjük...

9. A nők sokat rágódnak azon, hogyan írta le a férfi, hogy "szeretlek". Jelentőséget tulajdonítanak neki.

10. Ha egy nő hisztissé válik valami miatt, a legjobb amit tehetünk, ha kimutatjuk, hogy szeretjük, és nagyobb figyelmet szentelünk neki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.