Csak le kell írni a szexuális fantáziát

"Képzeld el, milyen izgató lesz..." - A nőn múlik az édes hármas?

Semmi kétség, a hármas szex a férfiak leggyakoribb fantáziája! A kérdés az, hogy a valóságban mennyire kaphatók rá, vagy inkább az, hogy a barátnőjük mennyire az.

2011.10.23 15:55ma.hu

A férfiak sokat gondolnak a szexre. Ahogyan arra is, milyen lenne, ha egy nő helyett kettő kényeztetné őket. A gondolat is izgalomba hozza őket: egyszerre négy kéz simogatja, és két dögös nő "dolgozik" rajta...

Elkezdenek járni egy hölggyel, de gondolatukba gyakran befészkeli magát a gondolat, vajon ő benne lenne-e egy édes hármasban? Mert ha a férfi úgy érzi, bevállalná a dolgot, már csak azt kell kideríteni, hogy ezzel a nő is így van-e.

Hogyan járjunk a végére?

A legjobb, ha az édes hármas a hölgy gondolataiba is beférkőzött - már korábban. Lehet, hogy más pasinak nem merte felvetni. Amennyiben egy nő bevonása a közös szexuális életbe a hölgy fantáziáját is izgatja, sőt, régóta vágyik ilyesmire, ki lehet próbálni a dolgot.

Könnyen ki lehet deríteni, mennyire "vállalkozó szellem" a barátnőnk. Egy könnyed esti csevegés alkalmával vezessük fel a dolgot: kérdezzük őt a szexuális fantáziáiról. Vannak-e, és mik azok?

Van-e olyasmi, amit mindig is ki szeretett volna próbálni a szexben? Ha a nő előhozza, gondolt már rá, milyen lehet az édes hármas, kérdezzük arról: hogyan képzeli el azt pontosan. Írja le a "forgatókönyvet".

Ekkor a férfi "bedobhatja", hogy mindezt ő is nagyon izgatónak találja és szeretné, ha a dolog élőben is megtörténne a kedvesével. Persze a nő ilyenkor - esélyes! - visszahőkölhet: "Huh, szóval, te szeretnéd másik nővel csinálni?" Ilyen esetben jobb, ha a férfi azt feleli: ez nem erről szól, de szeretné, ha a párja minden szexuális fantáziája valóra válna. "Amit leírtál, az nagyon szép, erotikus és érzéki volt."

Hangsúlyozzuk ki azt is, hogy azt tesszük az édes hármas során, amit ő szeretne. Igen hatásos lehet, ha ugyancsak forgatókönyvszerűen leírjuk számára, hogy az egész róla fog szólni - őt fogja kényeztetni a párja és a harmadikként bevett nő is. Írjuk le neki, mennyire izgató lesz, ha ketten igyekeznek őt kielégíteni. Ezzel elérjük, hogy "biztonságosabb terep" legyen a nő számára az édes hármas és megbízzon bennünk.

Nos, hogy a végén miért esik kútba számos, szépen megtervezett, hármasban elképzelt szex, annak általában az az oka, hogy a férfi valójában másképp képzeli el a dolgot: abban a verzióban minden inkább róla szól. Vagy a forgatókönyv leírása során rosszul fogalmaz és az jön le, hogyan szeretne lefeküdni egy másik nővel is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.