Édes hármas az ágyban

Lepedő akrobatika csoportosan

Sokan csak álmodnak róla, van aki megbotránkozik. Léteznek olyanok, akik már kipróbálták és olyanok is, akik sosem kívánták. Vannak, függők és vannak, akik soha többé. Vajon a magyarok szerencseszáma az ágyban is megállja a helyét?

2010.05.11 07:53sheep - ma.hu

Kishazánk, mondhatni igen konzervatív ilyen tekintetben, vagy legalábbis igen kevesen vallják be, hogy már volt szerencséjük plusz egy fővel kiegészülnie párkapcsolatuknak az ágyban. Tendenciaként elmondható, hogy fantáziák általában női részről még egy hímneműt, amíg a férfiak még egy hölgyet szeretnének bevonni az aktusba. Természetesen, ez csupán elméletben van így, hiszen nem lehet általánosítani vágyak terén.

Amikor a hárman párban megvalósításának ötlete a tettek mezejére lép egy párkapcsolat megmentésének érdekében, nah, abból igazán jó nem sülhet ki. Ami rossz volt eddig, azt sajnos egy harmadik nemi szerv nem fogja megoldani!

A zöld szemű  szörny is kinyitja szemét!

Ez nem egy gusztustalan nemi betegség furcsa költői képe, hanem maga a féltékenység. Amikor partnerünkön felfedezzük, hogy a behívott harmadik megtetszik neki. A teste, a játékos szexfortélyai vagy csupán az az érzés, hogy végre mást is kipróbálhat, nem csak az eddig megszokottat.

Ismerőst vagy ismeretlent?

Nyilvánvalóan nem feladott hirdetésre jelentkező harmadikat kell válasszunk a szexhez. Sokak számára izgatóbb, ha egy kevésbé ismert személyt vonnak be a dologba. Így, ha nem sül el olyan jól, akkor nem kell szabadkozni egy barátnak. Viszont sokan inkább barátságuk megerősítést szeretnék a közeli ismerős bevonásával elérni. Biztonságban érzik magukat, jobban megnyílnak, ha egy addig is ismert személlyel oszthatják meg az élményt.

Megosztott figyelem

Ahhoz, hogy a szex mindenkinek végig élvezetes legyen, ahhoz fontos megosztani a figyelmet. Nem elég a saját magunk élvezetét hajszolni, fontos hogy az éppen harmadik ne érezze kirekesztettnek magát.

Az épség a lényeg!

A grouppenszex során a védekezés igencsak nehézkes. Nem lehet tudni pontosan, főleg egy ismeretlen harmadiknál, hogy az illető milyen kórképpel rendelkezik. Ez is bizalom kérdése, hogy kit és vele együtt mit engedünk az intimszféránkba. Ezen kívül az anális szex során kialakuló esetleges sérülés a végbélben, illetve a végbél izomzatának tágulása visszafordíthatatlan kárt okoz.

A testi épség mellett, sajnos a lelki épséget is szem előtt kell tartani. Az igen szerencsétlenül végződött hármastársi-viszony, bizony könnyen hármastársi-iszonnyá fajulhat. Komolyabb esetben, a partnerünktől való elidegenedést eredményezheti.

Sokak szerint az ágytáji édes hármas csak a férfiak álmaiban szerepel, de ez sem mondható  alapigazságnak. A női kreativitást sem kell félteni, ha egy csöpp pajzánkodásról van szó. Az amolyan, „amit ketten élvezünk, miért ne osszuk meg még egy emberrel” jótékonysági alap igen szép, de a lepedőn való ”közösködés” önös érdek és csakis saját kéjelgéseink, vágyaink miatt merül fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.